Er zijn nog
5 plekken meer
beschikbaar
00351 964 235 864
Data: 6 - 13 juni 2020 Plaats: São Martinho das Amoreiras

Download brochure en ontvang een voucher t.w.v. €25,-


Download brochure

Yoga vakantie in juni in Portugal

Aan de voet van het Monchique gebergte is het groen en heuvelachtig. De sterrenhemel is helder en de krekel- en vogelgeluiden zijn heerlijk ontspannend om naar te luisteren. Monte Maravilhas is echt een plek om met jezelf en met de natuur in contact te komen. Om te genieten van oorverdovende stilte en rust. Begrippen die hier een heel andere betekenis krijgen.

Yoga

De 8-daagse yogavakantie op Monte Maravilhas wordt begeleid door yogaleraar en masseur Atul Mulji. Atul beoefent al tientallen jaren yoga en heeft een eigen praktijk in Lissabon. Samen met de groep start hij de dag met pranayama (ademhalingsoefeningen). De daginvulling bestaat verder uit yoga- en meditatie oefeningen die zowel buiten als binnen worden uitgevoerd.

Natuurlijk is er ruimte voor een verkoelende plons in het zoutwaterzwembad in de vallei. Tevens gaan we een enkele middag op pad voor een ontspannen bezoek aan bijvoorbeeld de ongerepte Atlantische westkust.

Verzorging

De 8-daagse yogaweek op Maravilhas betekent volkomen tot rust komen. Je bent de hele dag ontspannen bezig met yoga en meditatie. Maar ook daaromheen kun je volledig ontspannen want wij zorgen elke dag voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch en vegetarisch diner. Het team van Maravilhas zorgt voor verrassende gerechten die met liefde en aandacht worden bereid.

Verblijf

Tijdens de yogavakantie slaap je in een 1- of 2-persoonskamer in één van onze prachtig gelegen vakantiehuizen die verspreid over het terrein liggen. Ze bieden stuk voor stuk een prachtig uitzicht op de vallei, kurkeiken, olijf- en fruitbomen. 

Als je liever nog dichter bij en in de natuur wilt zijn, kun je bij ons ook kamperen. We hebben een kleinschalige camping met goede voorzieningen en zeer ruime plekken.

Meer informatie

Spreekt ons inspirerende paradijs in de Alentejo je aan? Download hierboven dan de brochure. Hierin vind je meer informatie over de 8-daagse yogaweken. Hopelijk mogen we je binnenkort persoonlijk verwelkomen op Maravihas!

Programma yoga vakantie

Dag 1: aankomst Monte Maravilhas (v.a. 14.00 uur)
Dag 2 t/m 7:
08.00 – 09.00 uur pranayama, ademhalingstechnieken
09.00 – 10.00 uur ontbijt
12.00 – 13.30 uur yoga ( niet iedere dag)
13.30 – 14.30 uur lunch
14.30 – 17.30 uur vrij (zwemmen, wandelen, fietsen, massage etc*)
17.30 – 19.00 uur yoga
19.00 – 20.30 uur diner
Dag 8: vertrek na ontbijt of verlenging van verblijf
* op dag 5 gaan we gezamenlijk naar de Atlantische kust voor strandpicknick